Razer Onza и Chimaera – здравей Xbox 360

Точно преди началото на CES 2010 Razer обяви два нови продукта  – Razer Onza и Razer Chimaera. За разлика от останалите предложения на производителя, новите попълнения са предназначени за Xbox 360 маниаците.

Razer Onza е пад със дълги ръкохватки, който много прилича на оригиналния Xbox 360 пад. Разликите са в това, че Onza има настройка на твърдостта на аналоговия пад, както и светещият в зелено диод по страничните ръбове. За момента все още не е ясно кога Onza ще стъпи на пазара, но обявената цена е $49.90 за САЩ и 44.99 евро за Европа.

Razer Chimaera пък са слушалки с 5.1 звук, които изглеждат доста странно, сякаш идват от близкото бъдеще. Според производителя, с Chimaera геймърите би трябвало да се наслаждават на кристален звук и т.н. PR глупости. Дано да се окажат верни. И за Razer Chimaera не е ясно кога ще налазят магазините, но цената им би трябвало да бъде $129.99 за САЩ и 109.99 евро за Европа.

Източник: Razer


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2017 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie