От високо: Ураганът Айрин

Ураганът Айрийн от високо

От няколко дни в източното крайбрежие на САЩ всички се готвят за едно единствено нещо – Ураганът Айрин (Irene) или Айрийн. Според най-пресните новини, Айрийн вече е започнал да нанася доста щети по крайбрежието на Северна Каролина. Над 2 милиона души се евакуират, като се очаква последиците да засегнат над 65 милиона американци. Средната скорост на ветровете на Айрийн е около 130 км/ч, като от метеорологичните служби в САЩ доклават, че на моменти са били засечени стойности от 150 км/ч.

И докато ураганът Айрийн бушува над източното крайбрежие на САЩ, астронавтите от Международната Космическа Станция си седят далеч от бурята, пият си кафенце на спокойствие, правят си експериментите и заснемат доста красиви снимки на придодната стихия.

снимка: NASA


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2022 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie