Подарък: Beta key за Black Shot Closed Beta

Black Shot е нова безплатна MMO игра, тактически шутър от първо лице, дело на компанията TwoWar. Конкретният жанр би трябвало да е MMOFPS, като действието се развива в далечното бъдеще (2033 година), когато светът е към своя край. Поредният шутър с епичен сценарии или бъдещ хит. Това зависи изцяло от нас, PC геймърите. Естествено, както повече MMOG-та от този жанр, играта е отборна, трупа се опит, качват се нива, развиват се умения. Но стига приказки, направо на темата от заглавието на този пост 🙂

[adrotate group=“4″]

Получих 1 ключ за затворената бета на Black Shot, но тъй като в момента заглавията, които играя са ми повече от достатъчни и трудно намирам време за всички, нямам възможност да го използвам… затова предпочитам да го подаря на някой щастливец. Ето го и ключа:

190F-62FE-41CA-8C12-EFCC

Щастливецът, който се докопа до него, трябва да го активира тук. Приятно пуцане 🙂

Официален сайт на Black Shot


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2017 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie