Rappelz: Resurrection излиза на 24ти февруари

Rappelz е едно от популярните MMORPG-та на компанията gPotato. Красивата игра, изпълнена с много ефекти, ще получи своя последен ъпдейт на 24ти февруари. Rappelz: Resurrection ще върне в играта най-големия злодей The Witch, с който играчите ще трябва да се срещнат, след като минат новите куестове. Освен възкръсването на The Witch, Epic IV: Ressurection ще добави още три нови животинки (Unicorn, Ifrit, и Nightmare), нови възможности за персонализиране на героите и други.

Източник: gPotato

Играл съм Rappelz преди много време, още когато беше в затворена бета. За съжаление тогава интернетът беше ужасен, следователно и лагът, което ме отказа да я играя. След като разбрах за ъпдейта, почти се навих да я пробвам отново, но се замислих какъв е смисълът – последен ъпдейт… или ще има Rappelz 2, или скоро gPotato просто ще спрат първата част. Все пак приятно геймене на феновете 🙂


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2018 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie