Ще има Battlefield 4!

Няколко дни след излизането на Battlefield 3 директорът на EA Games, Франк Жибо (Frank Gibeau) направи много интересен анонс. Макар и повечето големи медии да смятат информацията все още за слух, г-н Жибо е казал, че ще видим и Battlefield 4.

Това изказване не е изненадващо, имайки предвид, че продажбите на Battlefield 3 достигнаха 5 милиона копия още през първата седмица.

За момента обаче няма повече информация относно BF4. Предполагам, че ще видим следващото заглавие от поредицата горе-долу по времето, в което ще бъде пусната и следващата версия на Call Of Duty: Modern Warfare.

Battlefield 3 определено е много яка игра, според мен доста по-реална и по-забавна от Call of Duty: Modern Warfare 3, така че нямам търпение да видя какво повече от това можем да видим от един такъв тип игра! Ще следя темата с интересес и ще се опитам да не пропускам интересните неща около нея.

чрез VentureBeat


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie