Официалният геймплей трейлър на Crysis 3 излезе!

Точно като бяха обещали от EA Games и Crytek, днес бе пуснат официалният трейлър с части от геймплея на насрочената за 2013-та година маниакална игра Crysis 3. След като изгледах поне 4 пъти видеото мога да кажа само няколко смислени изречения – просто съм в екстаз!

Какво ни очаква в Crysis 3 ли? ЛУДНИЦА! Пълната Лудница! Графиката изглежда уникално – няма такива дейтали, няма! А екшън ще има в огромни количества! А, да… замалко да забравя – лъкът изглежда много интригуващо. Пожелавам ви изключително и незабравимо гледане на трейлъра на геймплея на Crysis 3. И внимавайте да не ви потекат лигите 🙂

Official Announce Gameplay Trailer:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=8PdGUZauShA&hd=1&width=600]


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie