Spectrum Net пусна супер промоция – Високоскоростен интернет за 5 лева на месец

От началото на февруари Spectrum Net пусна супер яка промоция – високоскоростен интернет за 5 лева на месец при подписването на договор за 1 година! Скоростите към България са  30 Mbps Download/20 Mbps Upload, а към останалия свят – 30 Mbps Download/5 Mbps Upload. И това за 5 лева на месец!

Високоскоростен интернет за 5 лева на месец

Е, да, промоционалната цена не е валидна за целия период на договора, но за разлика от всеобщата практика на повечето родни телекоми (1/4 от периода на договора), от Spectrum Net промо периодът е 1/2 от периода на обвързване, който е 12 месеца.

Повече информация за промоцията на Spectrum Net може да намерите тук.

*Промоцията е валидна от 01.02.2011 до 31.03.2011 за настоящи и нови клиенти на Спектър Нет.

Само да ви припомня, че наскоро M-Tel придоби двата най-големи интернет доставчика в страната – Spectrum Net и Megalan. Макар и след пълното поглъщане на двата телекома, от М-Тел оставиха управлението им автономно… поне за момента. И сегашната промоция е само една от многото причини защо M-Tel трябва да остави нещата такива, каквито са.

Източник: Форумът на Spectrum Net

П.С: Искам да поздравя маркетинговия екип на Spectrum Net за изключително добрата работа, която вършат през последните няколко години. Един от малкото телекоми, които не се интересува само от финансовото си състояния, а и от това, клиентите му да са доволни.

П.С 2: Това не е платено съобщение или реклама. Просто Спектър Нет са предпочитан от мен интернет доставчик, доказал се през годините, и поне във Варна няма по-добро качество от тяхното.


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2021 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie