Сървърите на NFS World отново са претоварени…

Преди по-малко от седмица EA Games направи напълно безплатна ММО играта Need for Speed World, позволявайки на много геймъри да видят всичко от последното творение на студиото. На пръв поглед новината изглеждаше прекрасна, но явно от EA не бяха подготвили сървърите си за огромното натоварване, предизвикано от хилядите прииждащи геймъри. Ден след въпросния анонс бе почти невъзможно да се влезе в играта, а дори и тогава да сте извадили късмет, лагът бе непоносим.

Днес реших да пробвам дали положението не се е пооправило, но уви – няма промяна, както се вижда от скрийшота. Сървърите отново са претоварени и не може да се влезе. Надявам се да съм сред малкото, които се сблъскват с този проблем и възможно най-скоро той да бъде решен.

[adrotate group=“5″]


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

One Response to “Сървърите на NFS World отново са претоварени…”

  1. Venko каза:

    И при мен беше така цял ден ама към 10 вечерта май ги оправиха

Leave a Reply

© 2022 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie