Видео: Машина за сгъване на тениски – Гениално!

Ето това е едно гениално и много практично изобретение, което всеки може да си направи с подръчни материали. Някои може и да могат да си сгъват бързо тениските на ръка, но съм сигурен, че има и индивиди (като мен), на които им коства доста време и обикновено резултатът е потресаващ 🙂 На думи звучи доста странно, но има и видео, от което се придобива съвсем ясна представа за какво става въпрос.

източник: TechEBlog

PS: Има и професионални машини, които сгъват тениска за около 2 секунди, но струват много пари и не са предназначени за домашна употреба. По-надолу в поста има видео на една професионална машина за сгъване на тениски – вижте за каква скорост става въпрос 🙂

В YouTube има още много клипове с ръчни и автоматични машини, само трябва да потърсите „t-shirt folding machine“.


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2017 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie