Забавиха излизането на Assassin’s Creed: Revelations за PC

Assassin's Creed Revelations

Я, каква изненада! От Ubisoft са забавили излизането на PC версията на Assasin’s Creed: Revelations. Колко познато ми звучи това 🙂 Същата съдба сполетя и предишната версия на адски популярната игра. Тогава от Ubi буквално се изгавриха с PC геймърите, забавяйки версията на Assasin’s Creed 2 с над 4 месеца. Е, крайният резултат беше наистина впечатляващ, но все пак си е непростимо да бавиш толкова добра игра толкова време.

Според най-прясната информация, идваща от Eurogamer, Assasin’s Creed: Revelation за PC  ще се появи на бял свят на 2-rи декември 2011 г. – точно преди коледните и новогодишни празници. Забавянето не е значително, имайки предвид официално обявената ? поява през ноември, но все пак си е забавяне. Дано AC Revelations не бъде сполетяна от съдбата на предната PC версия, която претърпя няколко забавяния и изнерви доста най-голямото гейм общество в света.

Източник: Eurogamer


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

2 коментара to “Забавиха излизането на Assassin’s Creed: Revelations за PC”

  1. […] последните новини около PC версията на AC: Revelations – ще има забавяне (благодарности на Ubisoft…). PC геймърите ще могат да […]

  2. […] За пореден път Ubisoft показаха, че толерират повече конзолните фрийкове, през PC геймърите. Само ще ви припомня, че не за пръв път Ubi забавят излизането на доста популярно заглавие – визирам забавянето на PC версиите на Assassin’s Creed 2 и Assassin’s Creed: Revelations! […]

Leave a Reply

© 2017 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie