Assassin’s Creed: Revelations Red Hands Трейлър [Видео]

От Gamespot пуснаха нов трейлър на Assassin’s Creed: Revelations, в който има много кръв, много добре подбрани моменти от играта и епичен саунд! Видеото е записвано от версията за Xbox 360 и графиката изглежда доста посредствена, но както вече видяхме в PC версията на AC: Brotherhood, графиката е на доста високо ниво.

 

И случайно ако сте пропуснали последните новини около PC версията на AC: Revelations – ще има забавяне (благодарности на Ubisoft…). PC геймърите ще могат да изживеят най-новите приключения на Ецио от 2-ри декември 2011 г.,  а конзолните маниаци (Xbox 360 и PS3) отново ще могат да го направят по-рано – от 15-ти ноември.

Източник: Gamespot


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2017 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie