Crysis 3 вече официално!

Миналата седмица, точно преди Великденските празници, започна да се вдига шум около Crysis 3. Първо започна да изтича информация в доста сигурни, но неофициални източници, от които се видя, че в третата част на „Кризата“ ще можем да пуцаме с ЛЪК! След това последва затишие покрай празниците – явно хората са решили да похапнат и попийнат, преди да ни изплющят с официалния анонс.

И вчера дойде официалният анонс от Crytek – Crysis 3 ще се появи през пролетта на 2013-та година или казано с други думи – след около година. Играта ще използва последната версия на собственоръчно изработения от Crytek енджин – CryENGINE 3.

Създателите на играта отново ще ни вкарат в ролята на Prophet, а действието ще се развива през 2047-ма година в Ню Йорк. Историята е продължение на тази от Crysis 2, само че в третата част Prophet тръгва след Cell Corporation, за да отмъсти на корпорацията, след като е разбрал за техния пъклен план, случайно включващ световна доминация и контрол 🙂

Снимки от Crysis 3:

 

Да повторим – Crysis 3 ще се появи през пролетта на следващата 2013-та година за PC, Xbox 360 и PlayStation 3. Играта вече е налична за предварителна поръчка на цена от 50 британски паунда или около 120 лева! Повече информация може да намерите на официалния сайт на Crysis 3.

чрез GameTrailers

Видеодемо на CryENGINE 3:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=nMwk2Zi0c3o&hd=1&width=600]


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie