GLOBUL стартира продажбите на iPhone 4S!

Точно както бе обявено от Apple, продажбите на най-новия iPhone 4S у нас ще стартират днес, на 11 ноември 2011 година. До последно родните оператор мълчаха и само от GLOBUL бяха дали ясен знак, че ще предлагат Apple iPhone 4S, но без да посочват дата. Този път закъснение няма – iPhone 4S вече се предлага в търговската мрежа на GLOBUL!

GLOBUL стартира продажбите на iPhone 4S

Току ще получих e-mail с новината и от това, което виждам първите 2 минути, мога да ви кажа, че операторът предлага и двата цветови варианта само черен и бял iPhone 4S, във всичките му версии – от 16GB до 64GB, без черната.

След като си отделих още няколко минути, за да видя за какво точно става въпрос, вече мога да ви напиша всичко кратко и ясно.

GLOBUL предлага Apple iPhone 4S както на изплащане, така и срещу плащания в брой. Първо накратко за лизинговите предложения 🙂

Операторът предлага един от най-желаните смартфони с лизингови схеми с плановете GLOBUL Web&Talk като месечните такси варират от 24,13 лева за черен или бял iPhone 4S 16GB с Web&Talk Ultra (49.90 лева на месец) и 57,88 лева месечна вноска за Apple iPhone 4S (бял/черен) с 64GB.

Мнение на автора: За пореден път смятам, че лизинговите ценови предложения на Apple iPhone 4S от GLOBUL са НЕАДЕКВАТНИ. В крайна сметка (вижте снимката по-долу) излиза така, че е без значение дали ще си купя телефона от магазин от търговската мрежа на оператора или частник. Това е един „феномен“, който не съм виждал в никоя друга страна. GLOBUL, не мислите ли, че е време да си отворите очите?

GLOBUL Apple iPhone 4S на лизинг

Лизинговите предложения на GLOBUL за iPhone 4S

Колко излиза iPhone 4S на лизинг от GLOBUL

Колко излиза iPhone 4S на лизинг от GLOBUL

 

Що се отнася до цените при плащане в брой, GLOBUL предлага iPhone 4S в бяло и черно съответно от 779 лв. до 1 449 лв. Тези цени обаче са само при подписването на договор с програма Web&Talk. За момента няма информация дали операторът ще предлага телефона на свободна продажба – без лизингови схеми, без договори.

GLOBUL Apple iPhone 4S цени в брой

Цените на iPhone 4S от GLOBUL при плащане в брой

Мнение на автора: Отново смятам, че при плащане в брой за Apple iPhone 4S и исканото подписване на договор това са НЕАДЕКВАТНИ цени! Защо да си купувам телефона от GLOBUL, а не от някой частен магазин – разликите в цените са минимални?! GLOBUL-ци, наистина, огледайте се малко, излезте навън, осъзнайте се… Та това е „телефона на народа“ в САЩ и повечето страни, членки на Европейския Съюз. Стига с тези тъпи схеми! На мен ми е дошло до гуша вече от кретенизми…

И това е инфото за Apple iPhone 4S от GLOBUL. Накратко нищо ново като предложения от страна на оператора, без да броим смартфона.

Повече инфо за условията и други такива детайли може да намерите на сайта на GLOBUL.

Източник: GLOBUL

П.С: Очаквам с нетърпение да видя дали М-Тел няма да предложат по-конкурентни цени и  условия 🙂

П.С 2: Ха, докато си го помисля и то вече факт – М-Тел също стартира продажбите на Apple iPhone 4S. Ето част от съобщението за медиите, а повече инфо малко по-късно.

М-Тел вече предлага на своите клиенти новия iPhone 4S. Хитовият телефон на Apple, чиято световна премиера беше само преди месец, е достъпен в търговската мрежа на телекома на цени от 699 лв. с абонаментни планове iPhone за модела с 16GB памет.


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

6 Responses to “GLOBUL стартира продажбите на iPhone 4S!”

 1. […] написах почти всичко за офертите на GLOBUL, но тък като анонсът от М-Тел пристигна малко по-късно, […]

 2. Абе каза:

  Абе ти сляп ли си, та не виждаш, че 64 гигабайтовият модел се продава само в черен цвят? 😉 За съжаление… Щото точно него исках да си купя, ама задължително бял. Явно ще се чака. Не знам защо не продават и белия 64 GB-модел.

  • Епаааа, явно съм сляп 🙂 Мерси за критиката – оправил съм си грешката. Бял s 64GB има на Apple.com на цена от $850, като там е посочено, че доставката е 1-2 седмици. Дали доставят до България обаче не знам, както и не знам колко би струвала доставката, плаща ли се мито и такива малки, но много важни неща.

  • Aleksey K каза:

   Никъде в търговската верига или партньорите на ГЛОБУЛ няма 64ГБ бял 4С и няма и да има .. аз затова си взех 32-ка бяла .. и аз държах на белия цвят, но уви

 3. Snaup каза:

  Здравейте имам 1 въпрос и той е следния:
  Искам да си взема на Лизинг (iPhone 4S 16GB бял) на абонаментна програма от Глобул Web&Tallk Litle 12,90 Това означава че Плащам 13лв. Месечна такса + 42лв. Лизинг на телефона.Въпроса ми е когато отида в магазина каква пара се дава дали само 13лв. Месечна такса + 42лв. Лизинг или се доплаща и друга сума?

  • Най-добре да се свържете с информационния център на GLOBUL или да питате в някой магазин от търговската им верига. Този тип информация аз лично не мога да я намеря на сайта им – предполагам, че това си е вътрешнофирмено решение.

Leave a Reply

© 2022 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie