ICN.bg с 40% отстъпка до 20 октомври

Преди 3 дни ICN.bg стартира поредната промоция. Този път хостинг провайдерът предлага 40% отстъпка от цените на плановете Икономичен, Бизнес и Стандартен, стига да направите поръчка за не по-малко от 12-месечен период. Освен това, от компанията ще ви подарят и безплатен домейн (.com, .net, .eu, .org, biz, .info) за 1 година.

Ето и подробните условия на промоцията на ICN.bg:

1. Промоцията е валидна при използване на код за поръчка 10DaYs

2. Важи при нова поръчка за Хостинг, подновяване на съществуваща услуга или при преминаване от план, който не е включен в промоция към такъв, който е включен в нея.

3. Важи при поръчка на Икономичен, Бизнес или Стандартен план за период от 12 месеца или по-дълъг.

4. Важи неограничено за периода.

5. Валидна за период от 10.10.2010г. – 20.10.2010г(включително)

6. Поръчката трябва да бъде заплатена до 20.10.2010г.

7. В промоцията е включена безплатна регистрация или трансфер на домейн име(.com, .net, .eu, .org, biz, .info) за период от 1 година

8. Не може да се комбинира с други промоции валидни през текущия период

Източник: ICN.bg Blog

[adrotate group=“5″]


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2017 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie