Готови ли сте за WordPress 3.4? Първата бета вече е тук!

WordPress 3.4 Beta 1

На всички фенове на най-популярната система за управление на съдържанието (CMS), WordPress, би трябвало да им е ясно, че разработката на системата не спира. Тя ври и кипи постоянно 🙂 Още с официалното пускане на финалната версия на WordPress 3.3 се заговори какво да очакваме в следващата „голяма“ версия – 3.4.

От няколко месеца екипът на WordPress не спира работа, както обикновено, бъхти се и мисли с какви нови неща да ни зарадва. И ето, че вече наближава момента, в който ще видим WordPress 3.4 в завършения си вид. Но това няма да се случи днес – потърпете. Днес обаче бе пусната първата бета версия – WordPress 3.4 Beta 1, така че който иска, може да си я свали, да я пробва, да докладва бъгове или просто да разгледа новостите. Сред по-забележимите такива са:

  • Theme Customizer with Previewer
  • Flexible Custom Header Sizes
  • Selecting Custom Header and Background Images from Media Library
  • Better experience searching for and choosing a them
Освен тези новости и подобрения има и още, но те се отнасят за невидимата част на WordPress (в кода) 🙂 Повече за тях може да научите в посочения в края на публикацията източник.

Все още не съм видял с очите си какви са новостите, но не мисля и да бързам – имам лоши спомени от подобни експерименти с TechStationBG 🙂 Ако някой от вас обаче е разцъкал WordPress 3.4 Beta 1, ще се радвам да сподели впечатленията си в секцията за коментари.

Свали WordPress 3.4 Beta 1

Източник: WordPress


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie