Microsoft предлага Windows 7 на студенти за $30 или 30 паунда

Microsoft обяви в своя блог, че предлага на всички студенти в САЩ и Великобритания да закупят Windows 7 Home Premium и Windows 7 Professional на промоционална цена. За колежаните зад океана, удоволствието да използват най-новата операционна система на гиганта от Редмънд ще им коства само $30, а на студенти на Острова – 30 паунда! И това ако не е промоция… Единственото условие е учащите да разполагат с университетски e-mail адрес. Студентите в САЩ могат да направят своята заявка още сега на адрес www.win741.com, a колегите им от Острова ще трябва да потърпят до 30-ти септември. Офертата е валидна до 3-ти януари 2010 година.

За съжаление, планове подобна промоция да нападне и България няма. А колко щеше да е хубаво и нашенските студенти да могат да си закупят Windows 7 на цена от… да кажем 50 лева.

Източник: Windows 7 Team Blog


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2021 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie