Ozone.bg пусна пре-ордер на Razer DeathStalker (PC)

От Ozone.bg обявиха официално, че пускат за предварителна поръчка една брутално яка клавиатура – Razer DeathStalker (PC).

Обявената цена за DeathStalker-а е 159 лева като се очаква доставките да започнат на 13-ти ноември 2012 – след по-малко от седмица.

По-интересното при тази геймърска клавиатура е, че нейният дизайн и визия са вдъхновени от Razer Blade лаптопа. С Razer DeathStalker производителят предлага на геймърите ново поколение клавиатура с широки, нископрофилни бутони с височина едва 2 милиметра и минимален ход – гаранция за мигновена реакция на всяка команда при игра, писане или запис на макро настройки в движение и в различни профили.

Благодание на Synapse 2.0 поддръжката конфигурирането на всички настройки е по-лесно отвсякога, а анти-гоустинг поддръжката осигурява безупречно отчитане дори при едновременно натискане на 10 различни бутона. Цялостното излъчване на клавиатурата се допълва и от пълната подсветка в Razer зелено, както и от фиксираната подложка за китките, предлагащас оптимален наклон за комфорт при продължително ползване.

Razer DeathStalker Галерия:


Готина клавиатура нали 🙂 Искаш ли я? Ами кликай на банера отдолу и си я поръчвай!

Източник: Ozone.bg@Facebook


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie