По-интересните неща от 2011-та – всичко на едно място!

Лично за мен 2011-та беше една от най-динамичните години в технологичния и дигиталния свят. Случиха много хубави и много лоши неща.

Сред най-запомнящите за мен си остават старта на социалната мрежа Google Plus и смърта на Стийв Джобс… както казах – хубави и лоши неща се случиха през 2011-та година.

Освен двете горепосочени събития, първосигнално в главата ми изникват придобиването на Skype от Microsoft, както и  пускането на видеоразговори във Facebook чрез Skype. Също така немалко големи уеб компании пуснаха публично своите акции на пазара.

Мога да пиша още много по темата, но Ивелина Атанасова от NewTrend.bg се е постарала да направи сбор на по-интересните събития от дигиталната индустрия през 2011-та година – направо се подгответе за 10-15 минутно четене и цъкайте на линка отдолу!

Събитията, които белязаха (дигиталната) 2011г. и какво да очакваме през 2012г


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2017 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie