Победителите от Razer L33t Giveaway са ясни

В началото на месеца от Razer пуснаха доста пикантна зарибявка – Razer L33t Giveaway с над 1000 награди, като първенец ще се радва на чудовищен пакет аксесоари на обща стойност от над $500 (по избор – мишка, клавиатура, подложка, слушалки Razer Megalodon, тениска и още).

Е, всичко вече е ясно 🙂 На 25-ти октомври всичко приключи и както бе обявено в началото, днес бяха  съобщени победителите на по-интересните награди.

Спечелилият чудовищния Razer Gaming Suite: Dan Underwood от САЩ

Победителите в Razer Hardkore Challenge (играта със събирането на точки):

Геймърска Razer клавиатура по избор печелят

1. Ramon Luis Cosio от Филипините
2. Murphy P. Bahalla от Филипините
3. Gennifer Bain от САЩ

Геймърска Razer мишка по избор печелят:

4. Zdenek Slezak от Чехия
5. Dominik Buhmann от Германия
6. Andre Nova от САЩ

Геймърски слушалки Razer по избор печелят:

7. Wong Wye Qwen от Малайзия
8. Randhika Ryan Prahadi от Индонезия
9. Steven Suryajaya от Индонезия
10. Ferhat Yaren от Холандия

Да… моето име не е сред горепосочените, нито пък на някой сънародник 🙂 Такъв ни бил късмета. Но все още има надежда за малка награда, Razer L337 pack – все пак ще бъдат раздадени 1337 такива. Спечелилите обаче няма да бъдат обявявани публично, а ще разберат добрата новина, чак когато на вратата им почука куриер с пратка в ръка. Стискам палци сред 1337-те да има поне един българин.

Източник: Razer@Facebook

[adrotate group=“5″]


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

2 Responses to “Победителите от Razer L33t Giveaway са ясни”

  1. Johnnie_walker8 каза:

    Интересно ми е как директно биха ми донесли наградата по куриер, като най-напред тярвба да ми разберат пощенския адрес?

    • TechStation BG каза:

      Още при регистрацията трябваше да го попълните. След като получихте първия e-mail, вътре има уникален линк – чрез него си попълвате личните данни… В случая и да сте спечелили L337 Pack, той няма да ви бъде изпратен, защото не сте спазили условията на томболата. А и няма друг начин да разберете дали сте сред печелившите, тъй като от Razer изришно посочиха, че няма да пращат уведомителни e-mail-и на победителите, а направо пратките с наградите.

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie