Razer DeathAdder Black Edition

През първия месец на 2011 година в геймърските среди нямаше нови интересн заглавия, на които да се порадваме. Е, за сметка на това най-добрият производител на геймърски аксесоари, Razer, отново успя да разбуни духовете. Компанията пусна на пазара нова версия на една стара, но ултра популярна мишка – Razer DeathAdder Black Edition!

Black Edition версията на култовия DeathAdder не превъзхожда по никакав начин DeathAdder 3.5G… освен, че е целия в черно и допреди няколко дни се предлагаше под името 1337 DeathAdder Signature Black Edition и се предлагаше в много ограничен тираж от 1337 бройки за цял свят.

Накратко, Razer DeathAdder Black Edition е трибут към оригинала на геймърската мишка, която донесе на Razer голяма част от славата, с която компанията разполага днес.

Razer DeathAdder Black Edition вече се предлага онлайн в САЩ на цена от $59.99, а в Европа съответно срещу 59.99 евро.

Източник: Razer

P.S: Производителят пусна и геймърски тонколонки, Razer Ferox, но за тях ще напиша отделна публикация 😉

[adrotate group=“5″]


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie