Razer Hydra + Call of Duty: Black Ops = FAIL [Видео]

Razer Hydra е една от последните гъзарии от най-добрия производител на гейминг аксесоари – една джаджа (всъщност са 2) за игра чрез движения… на PC.

Razer Hydra 01

[adrotate group=“5″]

Естествено, както останалите продукти на Razer, Hydra също изглежда много яко… но какъв е смисълът от тази джаджа, която е предназначена за PC геймърите. WTF, нали си имаме мишка и клавиатура 🙂 Наскоро от Razer пуснаха едно демовидео, където разцъкват Call of Duty: Black Ops точно с Hydra. На мен лично не ми харесва изобщо идеята за такъв тип управление в PC игри и видеото затвърждава мнението ми. Очаквам и други гледни точки – коментари, коментари и пак коментари 🙂

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=78Fsks9ZRNU]

Официална страница на Razer Hydra

Източник: Facebook


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :)

Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+

Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

3 коментара to “Razer Hydra + Call of Duty: Black Ops = FAIL [Видео]”

  1. Анонимен каза:

    Ами всъщност аксесоара е нещо като опит за революция в досегашното геймърско мислене. Доста е сложно да се направи такова нещо, но реално Razer нищо не са измислили. Всичко започна с Wii, така че какво да кажа. Според мен си заслужава, за тези, които обичат новостите и не се привързват към определена механика на игра.

  2. Ами всъщност аксесоара е нещо като опит за революция в досегашното геймърско мислене. Доста е сложно да се направи такова нещо, но реално Razer нищо не са измислили. Всичко започна с Wii, така че какво да кажа. Според мен си заслужава, за тези, които обичат новостите и не се привързват към определена механика на игра.

  3. Ами всъщност аксесоара е нещо като опит за революция в досегашното геймърско мислене. Доста е сложно да се направи такова нещо, но реално Razer нищо не са измислили. Всичко започна с Wii, така че какво да кажа. Според мен си заслужава, за тези, които обичат новостите и не се привързват към определена механика на игра.

Leave a Reply

© 2017 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie