Razer Megasoma за 69 лева в Ozone.bg

Уикенд промоциите на Razer в Ozone.bg продължават 🙂 Тези почивни дни са предпоследните, през които онлайн магазинът предлага два продукта на Razer с доста апетитна отсъпка – Razer Megasoma за 69 лева (иначе е 99 лева) и MMORPG мишката Naga за 129 лева (иначе е 159 лева).

Защо обаче в заглавието не споменавам Naga-та? Ами… не съм фен на този тип мишки, а и не ми допада като цяло. Megasoma-та обаче е един много добър пад, който си заслужава всяка стотинка, а и кой не би спестил 30 лева за геймърски пад от висок клас.

Няма смисъл да продължавам да ви занимавам с маниакалността ми по отношение на Megasoma – тичайте към сайта на Ozone.bg и вземайте, преди да е свършила промоцията за този уикенд (всичко приключва в 23:59 в неделя).

Razer Megasoma в Ozone.bg за 69 лева (само до 07.11.2010 г.)

Razer Naga в Ozone.bg за 129 лева (само до 07.11.2010 г.)


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

One Response to “Razer Megasoma за 69 лева в Ozone.bg”

  1. TechStation BG каза:

    Аз вече поръчах 1 Megasoma, защото старият Goliathus Control Edition все да сдава багажа… а и чаках промото на Megasoma-та още от първия ден. Нямах представа дали ще го пуснат с отстъпка, но шансовете бяха много големи 🙂 Другият уикенд ще видим и последните 2 продукта от Razer промото на Ozone.bg – силно се надявам мишката да е Imperator-а!P.S: Ozone.bg, дайте ни ИМПЕРАТОРА!!!

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie