Започнаха предварителните поръчки на Guild Wars 2!

Guild Wars 2 Predvaritelni Porachki Banner

Днес стартираха предварителните поръчки на едно от най-очакваните MMORPG-та на годината – Guild Wars 2! Играта се разпродава като топъл хляб и Pre-Purchase Edition  беше изчерпан буквално за минути в Ozone.bg – според един от коментарите в блога им, бройките на тази версия са свършили 12 минути след пускането на продажбите в полунощ!

В момента за предварителна поръчка е налична само Guild Wars 2 Standard Edition като цената е 89 лева (с 30 лева отстъпка). С тази версия на играта ще получите код за активация, който ви осигурява регистрация 1 ден преди официалния старт на играта – ще можете да си запазите име на героя 🙂

Поръчай Guild Wars 2 Standard Edition в Ozone.bg

В 00:01 стартираха и предварителните поръчки на Guild Wars 2 Collector’s Edition, но това издание на играта също вече е изчерпано в Ozone.bg. Който взел, взел 🙂

Сега остава само да разберем и кога точно ще бъде официалния старт на Guild Wars 2. За момента няма конкретна дата, но слуховете сочат, че GW2 ще отвори врати за всички през месец май, най-късно юни 2012-та.

Снимки от Guild Wars 2:


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2017 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie