BlackBerry – 3 дни без BIS услугата

И проблемите за RIM продължават. Все още много, сигурно милиони потребители на BlackBerry имат проблем с достъпа до услугите, предоставяни от тези смартфони и мобилни устройства! Днес около 13:00 българско време станаха 3 пълни дни, през които аз и много други разполагаме с телефони от преди 2000-та година!

3 ДНИ! Три дни производител, чието име се свързва с надеждност, стабилност и сигурност не може да оправи толкова голям проблем. За известяване на BlackBerry BIS потребителите да не говорим! Добре че има Facebook, че да научаваме за състоянието и големината на проблема…

В крайна аз и много други (доказателство на официалната Facebook страница) колкото искате! И така приключи моята лоялност и вяра към BlackBerry. Ще станат 4 дни, през които аз имам в джоба си 1 обикновен телефон – мога да говоря и да пиша SMS-и… и MMS-и. Е, аз затова ли плащам за най-големи BlackBerry пакет при моя оператор?! RIM, айде със здраве и приятен фалит – напомняте ми за падението на Nokia. Ще бъде бавно и мъчително…

***Ново инфо (13.10.2011 -> 10:01)

Сутринта за около 15 минути се порадвах на услугата, за която си плащам, след което отново изчезна! Доколкото успях да разбера, цялата патардия се дължи на нов ъпдейт на BlackBerry сървърите. По последна информация и потребителите в САЩ са започнали да страдат от същите симптоми. Ако мизериите продължат, поне сред родните фенове на RIM, нищо чудно да се заформи мнение, като това за М-Тел – негативно и изпълнено с недоверие. При мен това вече е факт.

Източник: TechStationBG; снимка: nexus404.com


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :)

Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+

Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2017 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie