Има сериозен проблем с услугите на BlackBerry в Европа, Африка и Азия!

Вчера много потребители на BlackBerry от Европа и Азия пропищяха, защото останаха буквално осакатени, след като някакъв проблем отряза BlackBerry услугите в посочените региони. И почти 36 часа по-късно положението все още е същото – НИЩО НЕ РАБОТИ! Казвам го от първа ръка, защото съм потребител на BlackBerry.

И днес проблемите продължават вече цял ден – няма e-mail, няма мобилен нет, няма BlackBerry Messenger – Все едно имам телефон от 2000-та година, по който мога само да говоря. Не смятам да звъня повече на оператора ми, защото хората там са безпомощни. Проблемът е изцяло в оборудването на BlackBerry! Да се извиня и тук за снощното бучене на момичето от поддръжката – съжалявам, но си плащам за най-големия пакет, защото ми е нужен за работа… и се бях изнервил много. И все още съм изнервен 🙂

Според последната информация в CrackBerry и Facebook страницата на производителя, големият проблем с BlackBerry услугите вече е засегнал и потребители в Латинска Америка и Индия.

Това е глобален проблем, който явно е много сериозен – щом вече почти 36 часа поддръжката на BlackBerry не може да се справи с него. По-лошото е, че все още няма официален анонс от страна на BlackBerry, което за мен е баси неуважението към потребителите.

Единствените потребители на BlackBerry, които не са засегнати от проблема са тези, използващи BES – казано на разбираем език – големите корпорации, които имат собствено BlackBerry оборудване.


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

One Response to “Има сериозен проблем с услугите на BlackBerry в Европа, Африка и Азия!”

  1. […] проблемите за RIM продължават. Все още много, сигурно милиони потребители на BlackBerry […]

Leave a Reply

© 2018 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie