Diablo III: Collector’s Edition бройките в Ozone.bg свършиха!

Diablo-III-Collector's-Edition-BoxВчера ви съобщих, че днес започват предварителните поръчки на Diablo III: Collector’s Edition в родния онлайн магазин Ozone.bg. Както бе обявено, поръчките бяха пуснати в 11:00 преди обяд… и няколко минути по-късно сайтът на Ozone.bg просто спря да работи – причината беше огромното претоварване, дошло е небивал потребителски интерес.

Ето с какво изявление излязоха от Ozone.bg минути след това:

Колекционерските издания на Diablo 3 са на 100% поръчани в резултат на рекодрен интерес, който почти извади от строя сървърния ресурс на Ozone.bg – само за 10 минути между 10:55 и 11:55 са били регистрирани над 10 000 обръщения към нашия сайт. 

И така, за 10-ина минути бройките на Diablo 3: Collector’s Edition свършиха 🙂 Който взел, взел! Сега остава да изчакаме излизането на RPG-то, което е насрочено за 15-ти май…

Източник: Блогът на Ozone.bg

Снимки от Diablo 3:


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie