Gizmodo: Това е новият iPhone [4G или HD?]!

По традиция, слуховете за следващото поколение iPhone (може би 4G или HD) започнаха да се появяват няколко месеца преди евентуалното официално представяне от страна на Apple. Миналата седмица в мрежата изтекоха снимки, за които се твърдеше, че показват как ще изглежда iPhone 4G… но информацията не бе подкрепена от други доказателства и бе приета като поредния слух. След това големите медии гръмнаха с новината, че загубен прототип на новия iPhone е бил намерен в бар в САЩ и щастливецът предлага на хората да го видят срещу пари в брой.

[adrotate group=“4″]

Част от екипа на Gizmodo се е възползвал от тази възможност и си е поиграл с въпросната бройка на iPhone 4G. Според тяхната информация, има много голям шанс това наистина да е устройство на Apple. Явно следващото поколение iPhone е с нов дизайн – доста по индустриален от преди. Лично на мен не ми допада, но пък от друга страна е добре, че от Apple са решили да поразнообразят нещата. Задната страна е станала гладка, но отново изработена от пластмаса (както при iPhone 3G и 3GS), а кантовете по страните са алуминиеви.

Ето какви нови неща са открити:

  • Има камера за видеоразговори
  • По-голяма камера от тази на 3GS (вероятно 5 мегапиксела)
  • micro-SIM слот, точно както iPad
  • Дисплей с по-висока разделителна способност. Предполага се, че е 960×460 пиксела, но не се споменава колко инча е
  • Втори микрофон за изолиране на страничните шумове (само се предполага)
  • Страничните бутони вече са метални, като тези за звука са отделени един от друг
  • Размерите му са 114.3 x 58.7 x 94 мм и тегло ото 140 грама (с батерията) – малко по-малък от iPhone 3GS и с 3 грама по-тежък

Когато човекът намерил iPhone 4G, според думите му, телефонът е използвал iPhone OS 4 и е показвал свободни 80GB памет, но не след дълго от Apple са спрели устройството. Дали всичко това ще се окаже самата истина? Това би трябвало да се разбере на 22-23 юни, поне според слуховете.

Галерията с всички снимки на евентуалния iPhone 4G или HD можете да разгледате тук.

източник: Gizmodo


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

One Response to “Gizmodo: Това е новият iPhone [4G или HD?]!”

  1. […] Gizmodo буквално разтърси мрежата с доста солидни разкрития за iPhone 4G, HD или както ще се казва следващото поколение на […]

Leave a Reply

© 2017 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie