Как можете да спечелите Razer Imperator

Razer Imperator е най-прясното предложение на най-добрия производител на гейминг аксесоари – не го твърдя само аз, но и много други. Тя все още не се предлага на територията на България, което не трябва да ви учудва. Imperator-ът се очаква да започне да властва над страната ни чак към средата на януари, но от Ozone.bg провеждат фотоконкурс с награда… Razer Imperator 🙂 Информацията достигна до мен от Strangera.com, който пусна и 11-минутно unboxing видео (дам, доста е дълго за такъв тип видео). Но обратно на конкурса на Ozone.bg. Ето ги условията:

За да участвате в конкурса е нужно само да снимате мишката, с която играете или работите и да ни изпратите снимките, придружени с кратък текст (до две изречения), в които ни казвате защо бихте искали да играете с мишка на Razer.

Няма ограничения за размера на самите снимки, можете да изпратите до две снимки. Допълнителна обработка на снимките не е задължителна. Снимките си изпращайте на адрес contacts@ozone.bg до 2-ри януари 2010. Можете да ги прикачите в самия мейл или да предоставите линк към място, където те са качени.

Краен срок за участие –  02.01.2010 година.

Всички участия ще бъдат разгледани и победителят ще бъде обявен на 04.01.2010, а наградата си ще получи още на 5 януари. Снимката, заело първо място, както и селекция от най-добрите, ще бъдат публикувани тук при обявяването на победителя.

Какво да кажа? Защо продължавате да четете още? Отивайте да си снимате мишката и да пращате снимката! Веднага!

Източник: Strangera.com, Razer-bg.com


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :)

Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+

Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2017 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie