Ozone.bg организира StarCraft II конкурс с награда Razer Mamba

Българският онлайн магазин за игри и аксесоари за компютри и конзоли, от който предпочитам да пазарувам, организира арт конкурс на тема StarCraft 2. Всъщност, състезанието вече е започнало, като крайният срок за участие е 13 април, а наградата е 1 брой Razer Mamba – за момента това е една от най-добрите геймърски мишки на пазара (цената ? в България е 260 лева). Правилата за участие са много прости, а журито сте вие – потребителите 🙂 Подробна информация за участие в StarCraft II конкурса на Ozone.bg и Razer точно след паузата.

[adrotate group=“4″]

Ето ги условията за участие в конкурса на Ozone.bg с награда мишка Razer Mamba:

Правила на конкурса:

В нашия конкурс може да участва всеки, с максимум едно участие от мейл адреса си.

Какво трябва да направите?

Изпратете ни скрийншот, снимка, рисунка или друго изображение на Starcraft тематика на contacts@ozone.bg най-късно до 13 май 2010.

Всички участия ще бъдат публикувани на нашата Facebook страница на 14 май. Изображението, харесано от най-много хора (гласували с “Like” за него) ще осигури на автора си наградата – ултимативната гейминг мишка Razer Mamba.

Всички участия в конкурса ще могат да събират гласове от 14 май до 20 май в 12:00 на обед, когато ще бъде обявен победителя.

Към изображенията няма никакви специални изисквания – те могат да бъдат както скрийншоти, така и снимки или други авторски материали, със или без допълнителна обработка. Единственото ограничение е те да бъдат на StarCraft тематика, а най-доброто предложение ще бъде оценено от вас, посетителите на нашия сайт.

Ozone.bg и Razer пожелават успех и вдъхновение на всички участници.

Източник: Блогът на Ozone.bg


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :)

Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+

Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2017 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie