Razer DeathAdder Black Edition & BlackWidow Ultimate ин да хаус!

Razer-DeathAdder-Black-Edition-&-BlackWidow-Ultimate

Вижте какво пристигна днес 🙂 Да, това са възкръсналата мишка-легенда Razer DeathAdder Black Edition и маниакалната клавиатура Razer BlackWidow Ultimate. Още не съм ги разопаковал, защото смятам да им направя unboxing видеа… защото съм маниак на тема Razer!

И все пак ето малко впечатления още преди да съм ги пипнал:

Razer DeathAdder Black Edition – добре познатият дизайн и размери още от първия DeathAdder, цветовата комбинация е карбоново сиво с черно, струва ми се тежичка, но да не забравяме, че все още е в кутията.

Razer BlackWidow Ultimate – УАУ! Това нещо е тежко… доста – мисля, че в кутията има 2 клавиатури 🙂  Има една дупка на предната, от която се виждат стрелките – издават готин кликащ звук – малко ми е странно да чувам подобно нещо от клавитура…

Адски много благодаря на ASBIS България за гласуваното доверие!


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

One Response to “Razer DeathAdder Black Edition & BlackWidow Ultimate ин да хаус!”

  1. […] няколко дни получих една много готина пратка – геймърската мишка Razer DeathAdder Black (Edition) и […]

Leave a Reply

© 2023 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie