WordPress 3.0.3 – още един малък ъпдейт за най-популярната платформа за управление на съдържанието (CMS)

WordPress 3.0.3Измина едва седмица от последния ъпдейт за WordPress и ето, че разработчиците на най-популярната система за управление на съдържанието изкараха на бял свят нова версия. Точно както WP 3.0.2, във WordPress 3.0.3 е поправена сериозна дупка в сигурността, като този път става въпрос за правата на различните групи потребители… И все пак, ъпдейтът е задължителен.

И преди да съм забравил, за момента все още няма българска версия на WordPress 3.0.3, но предполагам, че такава ще се появи до 24 часа. А, и не забравяйте да си направите back-up, преди да обновите вашата инсталация на WP.

Източник: WordPress


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2017 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie